Anna & Robert – här är er dag ♥

Hösten 1998, för 15 år sedan, läste jag till fritidspedagog på Högskolan i Kristianstad. När jag fick höra att den höstens praktikperiod skulle spenderas på en skola långt ute på landet, med bristfälliga bussförbindelser till civilisationen, blev jag… inte direkt överlycklig, skulle man kanske kunna säga. Men med facit i hand blev det inte så dumt ändå, att praktisera därute. För under de där praktikveckorna lärde jag känna Anna. Tiden i praktikantarbetslaget fortsatte med långa fikastunder, massor av kaffe, utekvällar på kåren, skratt, prat, kärleksbekymmer – you name it. Jag fick en fin vän helt enkelt, med start på de där bussresorna ♥. Efter examen flyttade jag och Anna åt olika håll, men av en slump träffades vi igen, flera år senare. Det visade sig att vi numera återigen bodde ganska nära varandra och att vi dessutom väntade barn med bara några dagars mellanrum. Så vi blev mammalediga tillsammans och fortsatte helt enkelt där vi slutade – med kaffe och prat och skratt, men givetvis med ett helt annat fokus än under högskoletiden – numera pratar vi barn, familj, vardagslogistik, jobb och minnen såklart. Vi ses inte så hemskt ofta, men med somliga vänner är det bara så enkelt att alltid ta upp tråden där man slutade sist. Och Anna är en sådan vän.

Så att jag fick förtroendet att fotografera Annas & Roberts bröllop var förstås lite extra speciellt. Och jag har dessutom fått förmånen att följa bröllopsplaneringen på nära håll. Så tack, kära vän och vackra brudpar, för att jag fick vara med er! Jag önskar er och era fina barn all framtida lycka! Bilderna kommer landa i en brevlåda nära er inom det snaraste :love: . Men nu kör vi, här är er dag:
131003_1
131003_2
131003_3

2 kommentarer på “Anna & Robert – här är er dag ♥”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Ann Frostin

    Anna! Vad jag blir glad för din skull.. Vad fina bilder.. Var har ni tagit strandbilderna ? Vilken underbar klänning! Ni är så vackra på bilderna! Ha det gott! :)

    Hej Ann! Jag har tagit bilderna på Anna och Robban på stranden vid Fortuna by the sea i Rydebäck :-). Bästa hälsningar Pernilla


  2. Kommentar från: Victoria

    Åh så många fina bilder! Va duktig du är!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(