Full fart framåt!

Det är mycket man vill hinna med i livet – och förutom att fota har jag ju en egen familj med tre fantastiska ungar och en lurvig liten hund. Och så har jag ett annat jobb, fotograferingen har till en början varit en hobby som utvecklades till en bisyssla och som tagit ett stort skutt framåt de senaste åren medans jag har varit föräldraledig. Och jag älskar att fota! Men jag gillar mitt vanliga jobb som fritidspedagog i de yngre årskurserna massor också, och nu är det dags för minstingen att börja på förskolan och för mig att börja i skolans värld igen. Det senaste året har jag dessutom, förutom att fota på uppdrag och vara hemma på heltid läst upp till idrottslärare, så nu väntar massor av roliga utmaningar framöver. Jag gillar att ha fullt upp helt enkelt :lol: .

Fast jag kommer självklart att fortsätta mina fotouppdrag – efterfrågan blir allt större efter mina bilder och det gör mig så glad, så glad ända in i själen ♥. Det är otroligt roligt, fantastiskt och väldigt berikande att kliva in och vara med i en familjs liv en liten stund och dokumentera och skapa minnen, eller att få följa ett brudpar på deras stora dag. Men för att hinna med allt framöver måste jag begränsa antalet fotograferingar jag kan göra varje månad till max 2, möjligen 3, beroende på omfattning – och i det närmsta börjar det se väldigt fullt ut i kalendern.
130718
Augusti är nu så gott som fullbokat (eventuellt skulle kan jag kunna klämma in en till fotografering). I september har jag möjlighet att ta en, möjligen två till. Så för härliga familjebilder, barnbilder eller vad ni önskar i mjukt sensommarljus, eller i färgstark klart höstljus är det hög tid att boka nu. Maila mig så hittar vi en något som passar! Vi hörs!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(