Hejdå på ett tag!

Ibland måste man prioritera och tänka efter.

Det har jag gjort nu. Och det jag har kommit fram till är att det där med företagande inte riktigt är min grej. Fotografering är fortfarande mitt stora intresse, en passion. Att fota, att redigera, att hitta platser, att fånga ögonblick. Att få ta del av stora och små stunder i människors liv. Allt det där. Men det andra, allt som följer med uppdragsfotograferingen och som man måste göra för att det ska fungera. Det är inte lika kul. Styra upp tider, skicka fakturor, fixa med administration – and so on. Det är inte min grej.

Dessutom har jag ju ett ordinarie jobb som fritidspedagog/idrottslärare – ett jobb som kräver mitt fulla engagemang och som jag verkligen älskar. Och jag har tre barn, en man, en hund, familj och vänner som jag vill spendera tid med när jag är ledig. När det är helg vill jag ha helg. När jag ska ha semester vill jag ha semester. Och om 10 år vill jag inte titta tillbaka på tiden då mina barn var små och inse att jag har tusentals bilder på andra familjer och andra barn, men knappt några på mina egna. Tiden räcker helt enkelt inte till för allt. Inte som livet är just nu. Så därför backar jag.

Jag har ett antal bokningar framöver, familjefotograferingar och bröllop. som jag verkligen ser fram emot! Dessa kommer jag självklart göra enligt plan :love: . Jag har också några presentkort ute, som man givetvis kommer kunna boka tid för under hela presentkortets giltighetstid. Men utöver det kommer jag inte ta några nybokningar kommande högsäsong. Om någon vill ha tips på andra fotografer går det bra att höra av sig på mail så kan jag tipsa.
140422
Kanske saknar jag det massor och återkommer jag nästa säsong. Kanske inte. Vi får se! Sannolikt kan jag tänka mig att göra ett fåtal bröllop , men ja. Tiden får utvisa! Vi hörs igen! Tills dess önskar jag alla en härlig vår och sommar ♥.

5 kommentarer på “Hejdå på ett tag!”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Birgit Svärdh

  Tycker du gör helt rätt!! Jobba heltid o tre barn med olika aktiviteter. Denna småbarnstid går så fort! O din fotobegåvning finns kvar när du känner att tid finns!!! Kram mor


 2. Kommentar från: Linda

  Håller med din mor! Den tiden kommer


 3. Kommentar från: Maria

  Förstår dig, helg ska vara helg o ledig dag ska vara ledig. Kanske känns det helt annorlunda nästa säsong eller om 5 år. Så glad att du tog de fina bilderna på vår familj! Kram, ha en bra vecka


 4. Kommentar från: Cissi

  Precis sådär kände jag när jag bestämde mig för att lägga ner happy moments, och jag har inte ångrat mig en sekund! Och beslutet är ju inte oåterkalleligt heller, om du skulle känna annorlunda framöver….


 5. Kommentar från: Linda Griffin

  Klok prioritering, familjen är viktigast ♥ Dina foton kommer vi ändå kunna njuta av, misstänker jag :)

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(