Om priser

HEJ! Jag har tar just nu inga nybokningar, undantaget redan sålda och fortfarande giltiga presentkort. Jag kommer även eventuellt kunna ta ett fåtal bröllopsbokningar under lågsäsong/vår-sommar 2015. Redan gjorda bokningar för 2014 kommer givetvis genomföras enligt planerna.

Så. Vad kostar ett sparat ögonblick? Hur mycket betyder en fångad känsla? Vad är ett minne värt? En fotografering kan ses som en investering för framtiden.

Här är mina priser. Det du ser är det du får – personligen föredrar jag att veta redan från början vad det är jag köper och hur mycket det kommer kosta. Därför erbjuder jag mina kunder paket med fotografering och digitala efterarbetade högupplösta filer med fria framkallningsrättigheter. I prislistan finns även kostnad för olika tillval, såsom fler foton eller fotoböcker. De flesta av mina kunder uppskattar att själva välja vad de vill göra med sina foton, men givetvis finns det möjlighet att jag även kan hjälpa till med framkallning eller förstoringar om så önskas- kontakta mig gärna för prisförslag.

priser2
priser1
PRISER FOTOGRAFERING 2014

PRISLISTA PORTRÄTT (barn, familj, dop, gravid)
PRISLISTA BRÖLLOP

Är du intresserad av fotografering? Hjärtligt välkommen att kontakta mig! Jag fotar dig gärna ♥.
Under högsäsong (april-oktober) rekommenderar jag att du hör av dig 1-2 månader innan tänkt datum för barn/familjefotografering, för att få en tid som passar. Bröllopsfotografering bokas vanligen ännu tidigare, ofta minst ett halvår innan. Har jag möjlighet tar jag givetvis även bokningar med kortare framförhållning, men då jag jobbar som fotograf vid sidan av mitt vanliga jobb kan jag endast ta ett begränsat antal bokningar.
Lycklig foto innehar f-skattesedel.