Årets sista leverans ♥

Den gick till den här fina familjen. En av de sista fina höstdagarna (den stora stormen kom bara ett par dagar senare och tog i princip alla löven i Ramlösaparken) hade vi en rolig fotostund tillsammans :love: .
blog
Och nu, nu tar jag jullov från fotograferingen. Hela december och januari faktiskt. Det är välbehövligt då jag haft mycket, mycket att göra, och då har jag ändå fått tacka nej till flertalet bokningar under hösten. Min inspiration och glädje finner jag i att det är lika roligt varje gång jag packar kameraväska och sticker iväg på uppdrag – och därför är det viktigt att hitta en balans mellan fotograferingen, det vanliga jobbet och familjen. En uppgift som inte är helt lätt, men rent konkret kommer det innebära att jag när jag drar igång igen framåt februari kommer jag bara ta 2 eller max 3 uppdrag (beroende på omfattning) per månad. Är man intresserad av att fotograferas av mig så är det därför bra att vara ute i ganska god tid :pleased: . Nya prislistor för 2014 kommer inom det snaraste!

Vilket fotoår det har varit förövrigt! Jag kommer sätta ihop årets favoritbilder när andan faller på framåt – det är så fantastiskt roligt att sitta och bläddra igenom arkiven och se alla härliga människor jag fått förmånen att träffa under året som gått ♥.

En kommentar på “Årets sista leverans ♥”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Birgit Svärdh

    Jag är så stolt över alla fina kort du tar!! Man ser glädje o lycka o liv i varje kort! Kram mor

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(