Familjefotografering i höstrusk – fast ändå med värme

Lördagförmiddag i Ramlösa Brunnspark. Ungefär samtidigt som dagens fotoobjekt anlände började regnet strila. Hu. Och stormen tidigare i veckan hade dessutom tagit de flesta löven. Men – oavsett väder, så fick vi härliga familjebilder med lek, bus och värme :love: . Brunnsparken, som brukar vara min plan B för dåligt väder, fick verkligen bekänna färg, och både paviljongen nere vid källan och glasverandan vid gamla Brunnshotellet funkar hur bra som helst. Som en utomhusstudio. Perfekt! Tack Familjen S, för att ni var så tålmodiga med mina fotoidéer, för att ni inte tvekade inför ruskvädret och för att jag fick ha en rolig förmiddag med er :razz: .
131113
Och nu tar jag en liten vinterpaus med uppdragsfotograferingar. Jag har ett par gjorde uppdrag kvar att redigera, men därefter kommer jag lägga fokus på allt vad december innebär: Julfester, lussetåg, mys med barnen, traditioner, förberedelser, avslutningar. Jag gillar verkligen december som verkligen kan vara en stämningsfull månad, både hemma med min egen familj och på mitt ordinarie jobb som fritidspedagog med härliga elever och kollegor. I januari vankas det sedan lite semester för min del, men därefter ser jag fram emot lite vinterfotografering och sen går det snabbt tills det blir vår igen!

Även om jag pausar med själva uppdragen ett litet tag nu, så innebär det inte att jag inte kommer ha jobb att göra. Portfolion som är hopplöst eftersatt ska uppdateras, jag ska lägga upp de nya prislistorna (som är klara för nästa år, de ska bara designas lite) och jag ska redigera egna bilder. Även där ligger jag hopplöst efter – jag ska redigera våra semestrar, vårt sommarlov, vår vardag och så ska jag göra lite fotoböcker till min egen familj ♥. Och det jag pysslar med kommer jag givetvis uppdatera här, så kika in snart igen!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(