Efter en fotografering

Efter en fotografering levererar jag alltid fotona högupplösta på skiva till kunderna. Det innebär att man själv kan framkalla bilderna som man önskar i stora printar, canvas, göra fotoböcker eller vad man nu känner för. Givetvis kan jag även hjälpa till med framkallning och att designa fotoböcker (jag älskar att göra fotoböcker! Det är så kul att visa en historia kring fotograferingen med en bok!), men som standard får man bilderna på skiva.

Och då ska man givetvis passa på att göra mesta möjliga med bilderna, inte sant? Så här kommer ett litet enkelt tips som jag tycker blir riktigt fint :razz: :
Framkalla foton (alla kunder får lite tips för hur bilderna ska framkallas på bästa sätt efter en fotografering. Personligen föredrar jag att framkalla mina foton hos crimson, men jag har inget samarbete eller avtal med dem, utan det är min personliga åsikt att de har det bästa resultatet), skaffa ett armeringsjärn och kapa av i lämplig storlek, fäst fotona med dubbelhäftande tejp, ställ på tavellist. Voilá! Enkelt, snyggt och snabbt. Dessutom enkelt att byta ut bilderna om och när man känner för det. Just den här tavellisten, där jag har satt lite diverse naturfoton, sitter på vår lilla gästtoalett, men jag tycker nog att ett sådant här arrangemang skulle kunna passa lite varstans i ett hem :D .
130610

En kommentar på “Efter en fotografering”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Ulrika - Fotograf u.norman

    Smart idé!! Och himla snyggt :)

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(