En kväll på Örby ängar

Nu har jag börjat på mitt vanliga jobb som fritidspedagog igen efter närmare två års föräldraledighet! Jag har dessutom börjat på en ny arbetsplats och har fullt upp med att lära känna massor av härliga barn och kollegor. En stor omställning för hela vår familj, men det går bra :razz: .

Vad fotograferandet beträffar så kommer jag definitivt fortsätta ta uppdrag – men jag kommer begränsa antalet uppdrag till max 2-3 per månad, annars har jag inte en rimlig chans att dels leverera inom rimlig tid och framförallt att få tid med min egen familj. Lagom är bäst och för min del är det otroligt viktigt att känna min vanliga glädje och entusiasm inför varje fotografering – då blir bilderna som bäst :love: . För dem som är intresserade av att fotas av mig innebär det främst att man behöver ha lite mer framförhållning vid bokning och att det blir aningen längre leveranstid (men inom ramen 2-4 veckor) :pleased: .

För ett tag sedan träffade jag två härliga brorsor tillsammans med deras föräldrar på Örby ängar söder om Helsinborg. Örby är riktigt bra för familjefotografering med både sandstrand, stenar att kasta i vattnet, bryggor, ängar och en fin lekplats. På Örby ängar fotograferades även jag och min man när vi gifte oss för sex år sen, så ja – jag gillar den där platsen.
Och det blev lite av allt den där kvällen. Lite fotboll, lite lekar, lite bubblor, lite kasta-sten-i-vattnet, lite såpbubblor och lite linbana. Härlig familj – härliga bilder ♥. Visst är de fina?
130827

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(