Ett litet erbjudande

Edit: Oj! De där tre bokningarna kom på mindre än en timme från att jag la ut erbjudandet! Nu väntar både bebisfotografering, drygt-ett-årings-fotografering och familjefotografering, åtminstone de två sistnämnda i vitsipporna! Jag erbjuder de där tre extra bilderna på alla bokningar som kommer in senast 6/3 (normalpris enl prislistan)Idag fyller jag år :lol: . Dessutom har jag ju just fått igång den här fotosidan och det tycker jag känns så skoj att jag tänkte fira det med ett litet erbjudande på Barn, gravid eller familjefotografering (dock ej dop eller nyfödd):

De tre första som bokar en fotografering, som vi genomför innan den 28 april får 300 kr i rabatt, samt 3 extra foton (ordinarie pris 1700 kr, se prislistan för ytterligare info).
Låter det bra? Bra! Tänk glada bilder precis när våren är som bäst. Vårjackor, tunna mössor, vitsippor, sol som börjar värma på riktigt, små skira gröna blad på träden. Nåt att se fram emot nu när vintern faktiskt börjar kännas ganska lång. Så släng iväg ett mail på en gång, dock senast 6/3.
130218

Vitsippsfotografering. Ljuvligt.

En kommentar på “Ett litet erbjudande”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Alice

    Hittade dig via Emelies kursportal och gud vad glad jag är för det,vilken inspiration man får av dina bilder! Riktigt grym är du!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(