Lite mer från vitsippeskogen

Ja, här är ganska lugnt just nu. Förutom att vara mammaledig, fotograferar jag ju en del. Och utöver det kompletterar jag även min fritidspedagogutbildning med behörighet i idrott & hälsa på högskolan. Och det där sistnämnda – det tar rätt mycket tid just nu, så här mot terminsslutet. Och så redigerar jag uppdragsbilder också, massvis. Puh. Ser fram emot att snart vara klar med skolan så jag kan ägna mer tid åt fotograferingen!

Och då blir det mer fart här igen! Vitsipporna är snart utblommade (så snabbt det gick) men nu är rapsen på väg och – åh, det är vackert. Rapsfält, kvällsljus, grönt ute, blommande körsbärsträd. Det är en så förbaskat fin tid just nu. Njut! Det gör jag! Och boka in en fotografering – bara maila mig så hittar vi på nåt kul. För det är inte alls läskigt att bli fotograferad – faktiskt bara roligt :love: . I inlägget nedan finns ju dessutom ett erbjudande som går fint att utnyttja fram tom 26/5.

Men nu. Måste tillbaka till studierna en stund till innan minsteman vaknar och storkillarna ska hämtas. Jag bjuder på ytterligare ett par vitsippsfoton så länge!
130514

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(