Till Mor

Jag vet inte hur Mors dag funkar i era hem. Men hos oss funkar det som så att antingen tipsar jag pappan i huset om något jag skulle vilja ha (helst då mailledes, med en länk till aktuell produkt/plagg/pryttel/inredningsattiralj. Så det inte blir oklarheter :razz: ) eller så hittar han på något själv och köper till mig. Eller förlåt, BARNEN, köper något till mig, menar jag. Givetvis.

De senaste åren har jag inte kommit med några konkreta hintar. Därför har det blivit det sistnämnda alternativet av de två ovan vad gäller Mors dagspresent. Förra året fick jag en handdammsugare (förvisso hade jag klagat en del över hur jobbigt det är att släpa fram den stora dammsugaren femtielva gånger om dagen för att göra rent under köksbordet. Men ändå). Året innan fick jag en grep (förvisso höll jag på att anlägga ett grönsaksland. Men…. nja). Ja. Ni fattar. Det är tanken som räknas och allt det där – men konkreta hintar is da shit helt enkelt.

Hursomhelst. Oavsett hur just er familj brukar hantera Mors dag – den ultimata lösningen på problemet har jag här. För vilken mamma (och pappa också för den delen. Men enligt min högst ovetenskapliga erfarenhet så är det oftast mammorna som tänker på det där) vill inte ha glada, lekfulla bilder på sina barn och hela familjen? För en fotografering är ju inte enbart en lösning på ett ”morsdagsproblem”, utan det är den bästa tänkbara presenten så tillvida att man både får fotominnen för livet, och en rolig stund för hela familjen tillsammans. Och är inte det vad dagar som Mors dag borde handla om? Att vara tillsammans!

Kolla in de här mamma/barnbilderna. Visst är de fina, alla barn, mammor och familjer jag har fått förmånen att fotografera? Här syns ett par av dem ♥ .
130507
Så just do it! :lol: Tiden som är just nu, oavsett var ni befinner er, kommer ju faktiskt aldrig igen.

Förslag på konkreta hintar till morsdagspresent-ansvarig (om han/hon/de inte förväntas läsa här själva) kan vara:
*ett mail eller sms med länken till det här inlägget.
*dela facebookstatusen med länken till det här inlägget till lämplig person.
*använda den gamla devisen ”själv är bäste dräng” och fixa presenten själv (vilket egentligen är precis lika bra som något annat).
….och är du nu den morsdagspresentsansvarige i familjen så. TADA.

För att lösa detta skickar man enklast ett mail till mig på pernilla@lycklig.org.
Det finns två möjligheter: Antingen bokar man in en dag för fotograferingen direkt. Alternativt; om man gemensamt vill diskutera och planera lite kring när det skulle passa bäst att ha en rolig fotostund, köper man ett presentkort på fotograferingen. Jag mailar över ett fint gåvobevis eller presentkort som ni själva kan printa ut och överlämna!

Oavsett vilket alternativ man väljer får man fem extra bilder på köpet (värde 450 kr) om man bokar/köper presentkort senast söndag 26/5. Prislistan där man kan se vad kalaset kostar och vad som ingår kan man hitta här. Det går alltså utmärkt att boka och få de där fem extra bilderna ända fram tills självaste Mors dag. Vill man hinna få ett gåvobevis/presentkort mailat till sig så vore det toppen med någon liten dags framförhållning…. ;) . Fotograferingen ska genomföras under 2013. Hoppas vi ses!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(