När han fick sitt namn

I januari fotagraferade jag ett barndop ♥. Senast jag fotograferade dagens huvudperson var han en liten nyföding på bara 11 dagar. Nu; redan en stor kille! Ute var det sol, krispigt och vintervackert, och inne i kyrkan varmt och stämningsfullt. Efteråt blev det dopfika på mysiga Linnéaträdgården. Det är så roligt att fota dop! Tack för att jag fick förtroendet än en gång!
130121
Efterfrågan på dopfotograferingar blir större. Det känns som om medvetenheten kring att spara, minnas och bevara bara ökar. Samtidigt vill (och bör, givetvis) man som förälder eller gäst givetvis får vara med under själva högtiden – ska man fota och dokumentera är ju sannolikheten stor att man följer allt genom linsen. Så att ha med en fotograf är egentligen en perfekt lösning – man kan vara med i stunden samtidigt som man får minnena dokumenterade för framtiden. Dopfotografering gör jag på samma premisser som en vanlig porträttfotografering – priser för dessa finns här.

Detaljer, ögonblick, omgivningar, små stunder vid sidan av, gästerna – just sådant skapar en helhet av dagen då en liten människa får sitt namn!

En kommentar på “När han fick sitt namn”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Familjefotografering på Råå - Helsingborg | Lycklig Foto

    [...] nu har jag följt Johan från magen, med nyföddfotografering, via dopet, med sexmånadersfotografering och fram tills han nu fyllt ett år. Ett sant nöje att få ta del [...]

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(