Tadaaa!!

Presenterar lite stolt: www.foto.lycklig.org :love: . Ja, nu är min lilla fotograferingsverksamhet on it´s own, på en alldeles egen sida. Förra året fick jag allt fler förfrågningar på fotograferingar och jag valde därför att i år gå ifrån hobbyverksamhet till ett litet företag. Vi får helt enkelt se hur jag trivs med det. Om jag trivs med det. Och om folk fortsätter att tycka om mina bilder. För det är ju det som gör det så roligt. Att skapa minnen åt människor – det är något jag verkligen brinner för!

Min avsikt med fotograferingen är förvisso fortfarande att fotografera vid sidan av mitt vanliga jobb, för att det är så förbaskat kul - varje uppdrag är lika roligt! Min vanliga blogg, finns kvar såklart (den har funnits i olika former sedan 2002 och är i det närmaste en dinosaurie i sammanhanget) men fotorelaterade inlägg är numera tänkt att hamna här, på fotobloggen. Här finns också en hel del matnyttig info i menyn ovan – och läser man där får man förhoppningsvis svar på somliga frågor. Får man inte svar på dem där, eller om man vill veta något annat, eller om man vill boka en fotografering, eller om man vill ha nåt specialupplägg – då kan man maila :razz: . Prisinformation finns också i menyn.
130215
Så välkomna hit! Jag finns ju på Facebook också – jag har ingen riktig plan för hur de två delarna ska samarbeta, men jag kommer nog på nåt. Gilla gärna min sida på fejjan, tipsa vänner om fotosidan, säg hej, tyck till! Jag tänkte knåpa ihop nåt litet i-startgroparna-erbjudande här i dagarna – så håll utkik! Och just det. Allt är inte riktigt klart här. Portfolion tex (om foton i menyn) är till exempel inte ens i närheten av att vara klar, det ska till lite justeringar kring texten osv. Men det kommer! Sen kan det mycket väl finnas lite småfel här och var – säg gärna till om ni hittar något!

Och sist men inte minst: Den tekniska biten tackar jag som ödmjukast Lingwall design för! Inte nog med att Lotta fixar allt som jag vill ha det och löser det tekniska så att jag sedan själv kan trixa med layoten, hon har dessutom en ängels tålamod vad dumma frågor beträffar ;) . Anlita henne när ni behöver hjälp med blogg, hemsida eller webbdesignrelaterat. Det blir grymt bra.

Trevlig helg! Och välkomna in här igen :love: .

3 kommentarer på “Tadaaa!!”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Mor-mor

  Låter spännande! Kommer att bli jättebra! Önskar dig Lycka Till!!
  Kram mor


 2. Kommentar från: Lotta

  Blev ju super! Men så brukar det bli när vi slår våra kloka huvuden ihop. :P :lol:

  Stort grattis! Det kan inte bli annat än succé det här. Du är så himla duktig! Heja dig!

  Kramar från Lotta


 3. Kommentar från: Linda

  Kanonsnygg sida=)

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(